Privacybeleid TCE.
TC Eibergen (TCE) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document willen we als bestuur heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
Klik voor het gehele document op:
http://www.tceibergen.nl/index.php/2012-05-11-17-23-26/privacybeleid-toerclub-eibergen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rundumhausen
80 a 90km

 

Start 08:30
bij de Pickerhal
Eindigen bij de klok

 

 

 

 

 


 

 

 


Gezond sporten met .....

 

Doelstelling Tourclub Eibergen

Submit to Facebook

 

 

Tourclub Eibergen biedt haar leden de mogelijkheid de fietssport in vele facetten te beoefenen. In oktober 1980 begonnen als alleen een fietstoerclub met als doel het rijden van toertochten en het houden van avondtrainingen, heeft TCE in de loop der jaren haar doelen breder gesteld. Zij kent inmiddels actieve veldrijders [MTB'ers] en een flinke groep wielrijders die vallen binnen de groep Fiets&Geniet.

Daarnaast steltTCE zich als doel ook zelf tochten te organiseren; tochten met een vooral sportief doel -dit zijn de beide veldtoertochten-  en tochten met een vooral maatschapelijk doel  -hieronder vallen de Eibergse Fietsdagen, die bedoeld zijn voor brede lagen van de bevolking-.

Om het clubgevoel te bevorderen organiseert TCE voor haar eigen leden verschillende activiteiten: jaarlijkse clubritten voor zowel de tourrijders als de leden van de Fiets&Geniet groep; afsluitend fietsweekend in september en een feestavond.

 

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buienradar

 

 

 

 

Bezoekersteller

Vandaag 11

Gisteren 32

Deze week 83

Deze maand 1125

Totaal 90669